top of page
1T6A4988-Edit%2520(2)_edited_edited_edited.jpg
IMG_4941_edited.jpg
Copy of Despre Ce Vorbim Podcast intro-3

Podcastul pentru oameni dornici sa isi descopere adevaratul potential, curiosi sa inteleaga ce inseamna pentru ei dezvoltarea personala si pentru cei care indraznesc sa faca o diferenta in viata lor si a celor din jur. 

Alege platforma preferata tie din lista de mai jos, pentru a asculta!
Nu uita sa te abonezi si sa ne lasi parerea ta!
Iti multumim!

SA NE CUNOASTEM!!

94A52ACE-5D42-4F2F-8F19-2925F5D4AA58.jpg
Numele meu este Emma Corpade

Am o poveste de viata care uneori mi se pare la fel ca a tuturor oamenilor, oarecum simpla si lipsita de extraordinar dar in acelasi timp unica si de o complexitate si intensitate care starneste curiozitatea.   

Bacauanca la origine dar stabilita in Marea Britanie de doua decenii, am avut sansa sa urmez si sa creez un traseu profesional remarcabil, cu aproape 15 ani in mediul corporatist londonez, ani in care dorinta de a fi si de a deveni o versiune mai buna in fiecare zi, mi-a adus rezultate pe care le pretuiesc. 

De ceva ani insa, am lasat mediul corporatist in urma pentru a ma aventura pe un drum mult mai aproape de sufletul si scopul vietii mele - acela de a ajuta oamenii sa isi descopere potentialul ascuns in fiinta lor si sa se reconecteze cu lucrurile care ii fac de neoprit. Creez prin munca mea un pod intre psihologie, dezvoltarea personala, performanta mentala si emotionala de elita, precum si spiritualitatea nou inteleasa si toate se imbina perfect pentru a ne aduce aproape de adevar.

Cred ca lumea are nevoie de schimbare, dar aceasta nu vine de la nimeni altcineva decat de la noi insine, unul cate unul, prin expansiunea fiintei si acceptarea potentialului propriu.

E timpul sa ne uitam in oglinda si sa ne asumam responsabilitatea de oameni, lideri si modele de urmat!

Daca simti ca si tu faci parte din misiune asta, te astept pe podcast! 

bottom of page